LET OP: VOORDAT U FORMULIEREN/BESTANDEN DOWNLOAD, KLIK OP DEZE LINK EN LEES EERST DIT.

Veilingen

Internetveiling

1. Reglement van de internetveiling van de internetveiling

2. Richtlijnen voor de inzenders van de internetveiling

3. Richtlijnen voor de koper op de internetveiling

4. Verzamellijst (inzenden veilingmateriaal)

5. De SVFveiling is een internetveiling van filatelistisch materiaal die uitsluitend bestemd is voor leden van verenigingen die aangesloten zijn bij het Samenwerkingsverband Filatelie. KIJK HIER VOOR DE KAVELS VAN DEZE MAAND.

Zaalveiling

1. Richtlijnen voor de inzender van de zaalveiling

2. Reglement van de zaalveiling

3. Richtlijnen voor de koper in de zaalveiling

4. Toelichting kavellijst en gebruikte catalogi

5. Verzamelstaat Zaalveiling
         Voor het inzenden van veilingmateriaal t.b.v. de zaalveiling

6. Biedlijst voor schriftelijke bieders

LEES HIER DE VOORDELEN VAN ONZE HALFJAARLIJKSE VEILING.

Let op: de voorjaarsveiling is gepland op 6 april 2019 te Velp. Hier kunt u alvast de kavellijst downloaden.

Hier kunt u nu het complete veilingboekje (inclusief foto's) van de veiling van 6 april 2019 te Velp downloaden.

In het veilingboekje zijn helaas een paar kleine foutjes geslopen; er zijn een paar regels 'weggevallen'. Hieronder de volledige omschrijving:

kavel:

399 Turkije MICH 1004-09 Carnet Dardanellen scheepvaartverdrag Monteux 1936, Relatiegeschenk Iwan Soubbotitch X   50
519 Nederland NVPH o.a. 48, 80, 101 Luxe Davo album 100 jaar Vorstinnen, 101 met certificaat Moeijes uit 1995 0/X/XX 5670 1150
520 Nederland NVPH 1 t/m 566 Zeer uitgebreide FDC-verzameling in 14 albums met vellen, blokken en spec. Enveloppen FD   650
567 Nederland   Verz. in 5 luxe Davo albums tot 2011 pf. Tot 1939 gebr. Met o.a. 575,= nominaal XX/0   525

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Download hier alleen de kavellijst van de veiling die op zaterdag 6 april 2019 in Velp gehouden wordt.

Hier als PDF bestand.

Zodra het gehele boekje klaar is, incl. foto's, kunt u dit hier downloaden.

U kunt nu al materiaal inleveren voor de oktober-veiling 2019; de veiling zal maximaal uit 1.000 kavels bestaan. Vol is vol.

Neem zo snel mogelijk contact op met: directeur veilingen Cees Ursem:

Let op: De leden die het veilingboekje thuisgestuurd wensen te krijgen worden dan ook vriendelijk verzocht om het abonnementsgeld voor de toezending van de twee veilingboekjes zelf over te maken.

Gaarne het bedrag van € 3,= (per veiling); indien u de veilingboekjes van april 2019 en oktober 2019 en wilt ontvangen, maak dan € 5,= over op rekening NL 17 ABNA 042 006 22 46 t.n.v. DIR. VEILINGEN Samenwerkingsverband Filatelie te Velp, onder vermelding: Veilingboekjes 2016.
Vermeldt tevens uw lidmaatschapsnummer; uw naam + adres !!!

Dit rekeningnummer kan ook gebruikt worden voor het betalen van aangekochte kavels.