Algemene Voorwaarden
  • Home
  • Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

De website wordt verzorgd en beheerd door Samenwerkingsverband Filatelie, en streeft naar correcte en actuele informatie, maar kan niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop zij wordt ontvangen, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Daarom kunnen aan de informatie op deze pagina's geen rechten worden ontleend en aanvaardt Samenwerkingsverband Filatelie geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. 

Samenwerkingsverband Filatelie streeft naar een foutloos werkende internetsite. Indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen, die leiden tot fouten of vertraging in het verstrekken van de op de site beschikbaar gestelde informatie, dan kan Samenwerkingsverband Filatelie hiervoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. 

Het gebruik van deze website op zodanige wijze dat het gebruik van andere bezoekers kan hinderen, het functioneren van deze website in gevaar kan brengen of de geboden informatie of onderliggende software kan aantasten, is niet toegestaan.