LET OP: VOORDAT U FORMULIEREN/BESTANDEN DOWNLOAD, KLIK OP DEZE LINK EN LEES EERST DIT.

Veilingen

Internetveiling

1. Reglement van de internetveiling van de internetveiling

2. Richtlijnen voor de inzenders van de internetveiling

3. Richtlijnen voor de koper op de internetveiling

4. Verzamellijst (inzenden veilingmateriaal)

5. De SVFveiling is een internetveiling van filatelistisch materiaal die uitsluitend bestemd is voor leden van verenigingen die aangesloten zijn bij het Samenwerkingsverband Filatelie. KIJK HIER VOOR DE KAVELS VAN DEZE MAAND.

Zaalveiling

1. Richtlijnen voor de inzender van de zaalveiling

2. Reglement van de zaalveiling

3. Richtlijnen voor de koper in de zaalveiling

4. Toelichting kavellijst en gebruikte catalogi

5. Verzamelstaat Zaalveiling
         Voor het inzenden van veilingmateriaal t.b.v. de zaalveiling

6. Biedlijst voor schriftelijke bieders

LEES HIER DE VOORDELEN VAN ONZE HALFJAARLIJKSE VEILING.

De volgende veiling zal op 27 oktober 2018 gehouden worden te Velp.

Download nu hier het complete veilingboekje (incl. foto's).

Hier als PDF bestand.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Download hier alleen de kavellijst van de veiling die op zaterdag 27 oktober 2018 in Velp gehouden wordt.

Hier als PDF bestand.             Hier als excel bestand.

Zodra het gehele boekje klaar is, incl. foto's, kunt u dit hier downloaden.

U kunt nu al materiaal inleveren voor de april-veiling 2019; de veiling zal maximaal uit 1.000 kavels bestaan. Vol is vol.

Neem zo snel mogelijk contact op met: directeur veilingen Cees Ursem:

Let op: De leden die het veilingboekje thuisgestuurd wensen te krijgen worden dan ook vriendelijk verzocht om het abonnementsgeld voor de toezending van de twee veilingboekjes zelf over te maken.

Gaarne het bedrag van € 3,= (per veiling); indien u de veilingboekjes van oktober 2018 en april 2019 wilt ontvangen, maak dan € 5,= over op rekening NL 17 ABNA 042 006 22 46 t.n.v. DIR. VEILINGEN Samenwerkingsverband Filatelie te Velp, onder vermelding: Veilingboekjes 2016.
Vermeldt tevens uw lidmaatschapsnummer; uw naam + adres !!!

Dit rekeningnummer kan ook gebruikt worden voor het betalen van aangekochte kavels.