Menu Sluiten

Hieronder vindt u de bestanden voor het rondzendverkeer. Van inzendformulier voor de in te zenden boekjes tot de lijsten van aanvragen van rondzendboekjes als de afwerklijsten voor het rondzendverkeer.

Er staan nu 3 tabbladen op. Het eerste tabblad bevat de versie zoals u gewent bent. Met de 2 laatste bladen Kunt u op het invulblad alle boekjes op willekeurige volgorde invullen. Hierna kiest u voor sorteren. Daarna gaat u naar het tabblad af te drukken vult uw verenigingsgegevens in en dan kunt u dit blad afdrukken op de gebruikelijke wijze. U kunt dan de boekjes met de lijst op de juiste volgorde in de doos doen zodat alles op volgorde weer retour geleverd kan worden.

Tip sla dit bestand op als basisbestand. Heeft u alles ingevuld vergeet dan niet op te slaan als. Bij de nieuwste versie’s van Excell 365 begint u gelijk met opslaan als. indien u automatisch opslaan aan heeft staan.

Hier kunnen de inzenders de bestanden vinden voor het inzenden van de rondzendboekjes. Ook postwaardestukken kunnen ingezonden worden.

Boekje rondzendverkeer

U kunt ten behoeve van het rondzendverkeer o.a. rondzendboekjes plakkertjes aanvragen gebruik hiervoor de onderstaande lijst.

Download aanvraag rondzendmateriaal