Menu Sluiten

U kunt vanaf nu veilingkavels inleveren voor de 29 oktober veiling.

De naverkoop van de nog niet verkochte kavels van de zaalveiling welke 30 april plaats heeft gevonden is inmiddels gesloten.

Heeft U kavels voor de oktober veiling, neem zo snel mogelijk contact op met de veilingmeester: Henk Jansen: Email:   of telefoon: 0318-518505 

Veilingmeester

Beste leden, inzenders en kopers, Voor u ligt de catalogus van de zaalveiling, welke voor de eerste keer in het KNBF-gebouw in Houten wordt georganiseerd. Eindelijk hoor ik u zeggen. Dat de corona pandemie de grote spelbreker is geweest behoeft geen nadere uitleg. In mei/juni 2020 is al het veilingmateriaal overgebracht van Velp naar Houten. Daarna kon in december 2020 een schriftelijke veiling worden gehouden. Corona bleef ons echter parten spelen. Achter de schermen konden de voorbereidingen voor een zaalveiling wel gewoon doorgaan. Voor mij is dit proces een geheel nieuwe ervaring. Met de geweldige hulp van Rob Kneijnsberg is deze catalogus tot stand gekomen. Voor verdere details verwijs ik u graag naar pagina 2 van de catalogus. Het KNBF-pand in Houten beschikt niet over een eigen catering, zoals u die gewend was in Velp. Ik probeer te regelen dat koffie, thee, fris en broodjes(tegen vergoeding) beschikbaar zijn. Voor de verdere voldoening van uw inwendige mens” dient u zelf zorg te dragen. Graag tot ziens op 30 april a.s.

Henk Jansen Veilingmeester SVF

tel. 0318-518505

Zie de voorwaarden en de bijzonderheden in het veilingboekje,

Copyright © 2014 – 2022 SVfilatelie